Provincie Utrecht

“Donderdag 30 mei 2013 brachten Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima een bezoek aan de provincie Utrecht. 

Bij de voorbereiding en de organisatie van dit belangrijke bezoek hebben wij een beroep gedaan op de expertise van Barbara Willemsen (BABZ). Mede dankzij haar grote inzet, organisatietalent en onverwoestbaar goede humeur is het bezoek een groot succes geworden. Wij denken met plezier terug aan de samenwerking met Barbara.”

M. López Ledesma-Toonen
plv. chef kabinet Provincie Utrecht


Arena Zeilcharters

“Barbara denkt groot groter grootst, ze gelooft in mogelijkheden en zet haar tanden erin. Met heel haar ziel en zaligheid stort ze zich in een nieuw avontuur en denkt ‘out off the box’ waardoor we zoveel verder zijn gekomen dan ons oorspronkelijke idee ‘de opening’. Ze heeft ons (Arena Zeilcharters) op een next level gebracht. Versie 2.0. Ontzettend blij dat we in 2015 nog blijven samenwerken met Babz organisatie”

Arena Zeilcharters


Jubileum Feest Han Clean

“Dit hadden wij nooit zelf kunnen bedenken, onze loods omgetoverd tot bruin café. Tot in de kleinste details overal was aan gedacht.

Top georganiseerd, wij hebben met onze gasten twee geweldige avonden gehad.”

Han Clean
25 jarig jubileum feest, Den Haag


Bruiloften

“Een bruiloft valt of staat met de juiste organisatie. Als ceremonie meester heeft BABZ vanaf de beginplanning de organisatie op zich genomen, van vrijgezellenfeest tot en met het slotnummer van de band op onze speciale dag aan toe. Door het toevoegen van kleine maar originele details is deze dag voor ons en onze gasten als bijzonder en uniek ervaren!”

Carola van den Bos - Schipper


BabZ-PrintZ

“Ook de aankleding van een event wordt verzorgd tot in de puntjes. Hier uit is het idee van BabZ PrintZ onstaan. De mogelijkheid aanbieden om zelf je event of interieur op te pimpen”

BabZ


Heropening Kapsalon New Hairstyle

“Barbara was onze rots in de branding, met een drukke zaak én een feest te organiseren, heeft ze alles uit handen genomen. Van bedenken, vergunningen, catering, opbouw, afbraak én de hele avond onze steun en toeverlaat. Helemaal top!”

Richard Lucassen
Heropening Kapsalon New Hairstyle, Spakenburg


Rotterdam is open

“Babz inschakelen voor je projecten is net alsof je beste vriendin op de juiste momenten met je meedenkt, je professioneel het werk uit handen neemt en je organisatorisch ondersteunt daar waar dat nodig is of waar je zelf nooit aan had gedacht. Wat een verademing om voor deze opdrachtgever te mogen werken.”

Dave van der Wal
Rotterdamse TV Persoonlijkheid


Privé Feest

“Één korte inleiding wat je wilt organiseren en dan komen alle ideeën bij Barbara zomaar boven borrelen. Wat een geweldige vrouw, mijn steun en toeverlaat, die weet wat er moet gebeuren tot in de kleinste details. Zonder haar was mijn 60e verjaardags feest niet zo'n succes geweest. Een feest om nooit te vergeten. Helemaal super. Barbara "You're the best".”

Janny Donze
Zeist