Wie ben ik

BABZ organisatie en projectbegeleiding is een bedrijf dat zich bezighoudt met de organisatie van evenementen in de breedste zin van het woord.

Drijvende kracht achter dit bedrijf is een vrouw met vele talenten en zeer veel ervaring Barbara Willemsen- van der Knaap.

Bent u op zoek naar iemand die de marketing of de verkoop van uw evenement, locatie, beurs of bijvoorbeeld een schip kan doen dan bent u bij BABZ aan het juiste adres.

Ook voor het organiseren van feesten zowel zakelijk als privé kunt u BABZ inschakelen.

Bent u op zoek naar iemand die tijdelijk interim uw organisatie moet ondersteunen in projectmanagement dan is BABZ er ook.

BABZ kenmerkt zich door creativiteit, flexibiliteit en veel enthousiasme.

Projecten waar BABZ de afgelopen jaren aan heeft meegewerkt zijn o.a. de inauguratie in de grote kerk van Amsterdam en het Provinciebezoek Utrecht van Z.M. Koning Willem Alexander en H.M. Koningin Maxima, Opening en lancering van het Zeilcharter bedrijf Arena, Rotterdam Marathon Sport Expo, heropening McDonalds nieuwe stijl, Grand Départ Rotterdam, prachtige bruiloften, bedrijfsfeesten, openingen en privé feesten op de meest uiteenlopende locaties. Zoals u kunt zien is er aan diversiteit geen gebrek.

 

Wilt u eens nader kennismaken met BABZ en Barbara neem dan geheel vrijblijvend contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..!


Contact

Contactpersoon  :  Barbara Willemsen
Adres  :  Hoogeveenenweg 213
2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel
Telefoon  :  010-7606767
Mobiel  :  06-18870268
E-mail  :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Social  :